Буде відставка — в Раді розповіли про неочікуване рішення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде відставка — в Раді розповіли про неочікуване рішення Зеленського

Буде відставка — в Раді розповіли про неочікуване рішення Зеленського
Джерело:  online.ua

Народний обранець Ярослав Железняк, а також волонтерка Оксана Сухорукова, яка 13 листопада брала участь у нараді в Офісі Президента України, поділилися з українськими громадянами неочікуваною новиною. Вони заявили про те, що команда президента Володимира Зеленського спільно з Кабінетом міністрів вже погодила відставку очільника Міністерства охорони здоров'я Максима Степанова. За словами Ярослава Железняка, останній зразу ж пішов на самоізоляцію після того, як не зміг знайти голоси на свою підтримку серед колег. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис депутат у соціальних мережах.

Як стверджує Железняк, у п'ятницю, 13 листопада, в українському уряді підписали документ, який розпочне процес звільнення міністра. Саме через це Максим Степанов почав екстрено шукати голоси проти власної відставки.

"Тоді міністр дізнається, що голоси на його звільнення вже є, так ще й запасом. Після цього він йде "на лікарняний", – зазначив народний обранець.

Що цікаво, ні прізвища міністра, ні назву міністерства, яке той очолює, політик у своєму дописі не назвав, однак підказка про лікарняний з 13 листопада більш ніж чітко вказує на Максима Степанова.

Варто звернути увагу на те, що 13 листопада в Офісі Президента України провели зустріч з волонтерами, аби обговорити питання коронавірусу в Україні. Влада намагалася зрозуміти, що їй робити далі, аби врятувати країну.

Як запевнила Оксана Сухорукова, яка була однією з учасниць зустрічі, наразі простого й красивого вирішення проблем не існує. На її думку, карантин вихідного дня не допоможе – потрібно екстрено вводити жорсткий локдаун, бодай ненадовго.

"Питання часу й кількості смертей в муках. Поки триває боротьба за крісло міністра охорони здоров'я, а вона триває, поки ідуть перемовини за голоси, за кандидатури від різних політсил, люди задихаються в лікарнях", – нагадала представникам влади волонтерка.

Вона також наголосила, що на той момент, коли волонтери були в Офісі Президента України, рішення про звільнення Максима Степанова, вже було схвалене. Що важливо розуміти,  остаточне рішення про звільнення міністрів КМУ схвалює саме парламент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава МОЗ Максим Степанов зізнався, як він лікується від коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?