Буде жорстко: Аваков поділився резонансними даними
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде жорстко: Аваков поділився резонансними даними

Буде жорстко: Аваков поділився резонансними даними
Джерело:  online.ua

Очільник МВС Арсен Аваков в ході виїзного засідання Кабміну за участі глави держави Володимира Зеленського поділився шокуючими даними. За його словами, в Борисполі українські правоохоронці завадили вивезенню з нашої країни медичних масок, експорт яких заборонено рішенням КМУ у зв’язку з загрозою епідемії коронавірусу. Про це міністр розповів в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Зранку заарештували в Борисполі вантаж – півтори тони медичних масок, які готувалися і прямували до Арабських Еміратів та Риму. Порушено кримінальну справу.
Ми будемо жорстко припиняти подібне. Час такий!", - пише глава МВС.

За словами Арсена Авакова, маски успішно конфісковані і "будуть працювати на українців".

Окрім того, український лідер Володимир Зеленський під час засідання наголосив, що на засіданні РНБО 13 березня будуть розглядати питання забезпечення лікарень масками і експрес-тестами на коронавірус.

Глава держави поскаржився на те, що зараз в аптеках продають захисні товари і тести за завищеними цінами.

"Тому у нас буде окрема розмова із виробниками, і з постачальниками щодо спекуляцій них цін", - зробив попередження Володимир Зеленський.

Як уже зазначалося раніше, 12 березня МОЗ заявило, що в Україні зафіксували ще 2 нових випадки захворювання на коронавірус. Відомство закликає не панікувати, оскільки хворих вже ізолювали.

Раніше  ONLINE.UA повідомляв, що мер Чернівців поскаржився на халатність влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?