Будемо боротися далі: "Пташка" звернулася до українців після повернення з полону
Категорія
Україна
Дата публікації

Будемо боротися далі: "Пташка" звернулася до українців після повернення з полону

Будемо боротися далі: "Пташка" звернулася до українців після повернення з полону
Джерело:  online.ua

Парамедикиня Катерина Поліщук, ("Пташка"), яку разом з понад 200 іншими захисниками Маріуполя звільнили з полону, звернулася у своїх соціальних мережах до українців.

Джерело: Інстаграм-сторінка Катерини Поліщук

"Пташка" звернулася до українців після повернення з полону

Це був початок. А тепер я вдома. І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт. Кожен захисник Маріуполя повернеться додому. Кожен клаптик української землі буде відвойовано. Ми повернулись, щоб боротись далі!, – написала "Пташка" на своїй сторінці в instagram і додала фото на фоні українського прапору.

Фото - скриншот

Окрім того, Катерина Поліщук щиро подякувала всім співвітчизникам за привітання, теплі слова і за волю.

Зализуємо рани і в стрій. Якщо я перестану посміхатися, я вмерла. Я в Україні, ми зробили це разом. Але це все лише початок, – наголосила парамедикиня.

Що відомо про "Пташку" Катерину Поліщук

Катерина Поліщук з позивним "Пташка" знаходилася на маріупольському заводі "Азовсталь" під час облоги росіян. Відео з заводу, на якому парамедикиня співає повстанську пісню, викликав широкий резонанс.

Після з’явилося відео з допиту "Пташки" у полоні, де вона відповідала на питання українською мовою, і заявила, що поїхала б в Маріуполь знову, щоб надавати допомогу людям.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?