Будемо йти на компроміси - команда Зеленського здивувала новою заявою про Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Будемо йти на компроміси - команда Зеленського здивувала новою заявою про Донбас

Будемо йти на компроміси - команда Зеленського здивувала новою заявою про Донбас
Джерело:  daily.rbc.ua

Новий член глави держави Володимира Зеленського та представник України в Тристоронній контактній групі по Донбасу Леонід Кравчук виступив з неочікуваною заявою - він повідомив, що має намір досягти миру на Донбасі шляхом компромісів. За його словами, місія наразі одна – закінчити війну і щоб в Україні панував мир, щоб "ми жили спокійно: без крові, без жахів, без втрат, без руйнувань". Окрім того, колишній український лідер пообіцяв, що зробить усе можливе, що від нього залежить,щоб досягти цієї мети. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

"Така в мене місія залишається, щоб на Донбасі і в Україні був мир. Я буду робити для цього все, що зможу. Будемо йти на компроміси… Компроміси – як управляти ситуацією", - підкреслив Леонід Кравчук.

Член команди Володимира Зеленського звернув увагу на те,що компроміси допустимі не в усьому. За його словами, суверенітет, територіальна цілісність, незалежність, недоторканність кордонів – ці питання обговорюватися не будуть. Окрім того, Леонід Кравчук пообіцяв, що виступатиме за те, щоб управління територією Донбасу принесло користь людям, які там живуть, щоб вони відчули, що є господарями своєї землі.

Також український політик зазначив, що чинний глава держави поставив перед ним ті ж самі завдання, що і перед іншими.

"Перше – не ставити перед собою нездійснених завдань, вирішити одне питання і поступово, почати з припинення вогню, потім говорити про способи місцевого самоуправління, про вибори, а потім – крок за кроком йти далі", - розповів новий представник України в ТКГ.

Нагадаємо, що перший президент України Леонід Кравчук погодився стати главою української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі та замінив на цій посаді другого президента Леоніда Кучму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Зеленського миттєво відреагували на нову цинічну пропозицію команди Путіна щодо Донбасу - Андрій Єрмак назвав нові маніпуляції Кремля просто "дипломатичною грою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?