Будете розчаровані: в Британії зробили важливий анонс щодо Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Будете розчаровані: в Британії зробили важливий анонс щодо Росії

Будете розчаровані: в Британії зробили важливий анонс щодо Росії
Джерело:  online.ua

Британський лідер Борис Джонсон повідомив чудову новину. За його словами, звіт щодо ймовірного втручання РФ в британську політику буде оприлюднений уже найближчим часом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Що цікаво, політик зазначив, що звіт комітету британського парламенту з розвідки і безпеки, як припускали критики, не буде настільки "сенсаційним".

"Я думаю, що після всього цього жахливого шуму під час виборчої кампанії люди будуть розчаровані. Але, в будь-якому випадку, він з'явиться", - наголосив глава британського уряду.

Варто зазначити, що Джонсон затвердив публікацію звіту про ймовірне втручання РФ в середині грудня. Раніше він заявляв, що заяви про ймовірне російське втручання не мають підстав. Звіт був остаточно доопрацьований в березні й переданий офісу прем'єра 17 жовтня. За попередніми даними, в ньому аналізується діяльність Росії, в тому числі звинувачення в шпигунстві, підривній діяльності та втручанні в вибори, а також докази британських спецслужб, що стосуються прихованих спроб Росії вплинути на результати референдуму 2016 року і загальних виборів 2017 року.

Як відомо, опоненти звинувачували уряд у тому, що публікацію звіту відклали, оскільки він міг містити бентежні розкриття щодо Джонсона та його партії напередодні парламентських виборів.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський привітав прем’єра Великої Британії Бориса Джонсона з перемогою на виборах Консервативної партії, яка отримала більшість у британському парламенті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?