Будете здивовані: стало відомо, де в Україні найвища середня зарплатня
Категорія
Економіка
Дата публікації

Будете здивовані: стало відомо, де в Україні найвища середня зарплатня

Будете здивовані: стало відомо, де в Україні найвища середня зарплатня
Джерело:  online.ua

Згідно з даними Держстату за 2-й квартал 2019 року, найвища середня зарплатня в Україні в місті Маріуполь. З даною заявою виступив міністр економіки Тимофій Милованов, повідомляє ONLINE.UA.

Експерти порахували, що середня зарплата в Маріуполі - 17 114 гривень, на другому місці Київ - 15 561 гривень, далі йдуть Дніпро, Харків та Одеса.
Варто звернути увагу на те, що за даними сайту пошуку роботу jobs.ua середня зарплатня в Маріуполі становить 9 500 гривень — це найменший показник серед 5 вищевказаних міст. За тими ж даними Київ посідає першу сходинку з заробітною платнею в середньому в 13 900 гривень.

Нагадаємо, за даними Держстату Донецька область заборгувала 548,46 мільйона гривень по виплаті зарплат. Це найбільший показник серед регіонів України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в МОН визнали, що в Держбюджеті-2020 не передбачено підвищення зарплат педагогам. У проєкті, який був прийнятий в першому читанні, зарплати вчителям залишаються на рівні 2019 року. Але в міністерстві працюють над тим, щоб до фінального прийняття Держбюджету туди були внесені правки щодо підвищення заробітних плат вчителям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?