Будівництво вже почалося: Трамп виступив з неочікуваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Будівництво вже почалося: Трамп виступив з неочікуваною заявою

Будівництво вже почалося: Трамп виступив з неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що будівництво стіни на кордоні з Мексикою вже стартувало. За його словами, зараз у Штатів є $1,6 млрд, щоб реалізувати проект, передає ONLINE.UA з посиланням на CNBC.

Американський лідер зазначив, що почалося будівництво саме великих ділянок стіни.

"Ми будемо про це говорити, нам потрібно більше. Ми будемо йти на рішучі дії, але ми їх отримаємо. Р еспубліканці хочуть сильні кордони і відсутність злочинності, а демократи виступають за відкриття кордону - це рівносильно масивному поширенню злочинності". Вони хочуть, щоб синдикат MS-13 або Mara Salvatrucha правили країною.  Цього не станеться", - сказав Трамп.
За його словами, американські правоохоронні органи протистоять таким угрупованням.
"Ми хочемо, щоб безпека наших кордонів була на максимумі", - сказав голова Білого дому. 
Він додав, що в США буде потужний захист кордону, в тому числі стіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, Президент США Дональд Трамп пригрозив федеральному уряду "шатдауном", заявивши, що Демократична партія повинна проголосувати за законопроект про охорону кордонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?