Готуйтеся до "шатдауну": Трамп виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Готуйтеся до "шатдауну": Трамп виступив з гучною заявою

Готуйтеся до "шатдауну": Трамп виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп пригрозив федеральному уряду "шатдауном", заявивши, що Демократична партія повинна проголосувати за законопроект про охорону кордонів, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter американського лідера.

"Я буду готовий до "шатдауну" уряду, якщо демократи не дадуть нам голосів за безпеку кордонів, що включає і Стіну! Необхідно позбутися лотереї, системи ловити і відпускати і, нарешті, перейти до системи імміграції на основі якості! Нам потрібні хороші люди, які приїжджають в нашу країну!", - сказано в повідомленні голови Білого дому.

Американський лідер підписав указ про будівництво стіни на кордоні з Мексикою через декілька днів після інавгурації, але Конгрес досі не виділив необхідні гроші.

Зазначимо, після "шатдауну" керівництво США припиняє нормальну роботу, а багато категорій держслужбовців, включаючи деяких співробітників спецслужб і апарату Білого дому, відправляються у відпустку без збереження виплат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сімнадцять американських штатів, серед яких Нью-Йорк, Вашингтон, Каліфорнія і округ Колумбія, подали позови до суду проти адміністрації президента США  Дональда Трампа. Адміністрації штатів просять суд зобов’язати Білий дім повернути дітей мігрантів, яких розлучили з батьками на кордоні США і Мексики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?