Будьте пильними: МВС раптово звернулося до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Будьте пильними: МВС раптово звернулося до українців

Будьте пильними: МВС раптово звернулося до українців
Джерело:  online.ua

Міністерство внутрішніх справ звернулося до українців із попередженням щодо зміни погоди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства у Telegram.

Посадовці із посиланням на Гідрометцентр наголосили, що на дорогах у п'ятницю, 10 січня, очікується туман із видимістю від 200 до 500 метрів. Йдеться перш за все про центральні, південні та північні райони країни.

"На дорогах, крім південних і центральних областей, подекуди ожеледиця. На Київщині вночі 10 січня туман, видимість 200-500 м. Друзі, будьте пильними та обережними, особливо за кермом", - додали в МВС.

Також міністерство закликало громадян до пильного дотримання усіх Правил дорожнього руху.

Цікаво, нещодавно синоптики інформували про певну "затримку" кліматичної зими на шляху до України. Станом на початок 2020 року справжній зимовий період ще не прийшов.

Загалом 2019 рік виявився одним з найтепліших у Києві.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 січня фахівці попередили населення України про наближення холодної погоди. Раптове похолодання прийде зі снігом, крижаним дощем. Температура опускатиметься нижче 0 градусів Цельсія переважно вночі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?