Сніг повертається: українців попередили про різке погіршення погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

Сніг повертається: українців попередили про різке погіршення погоди

Сніг повертається: українців попередили про різке погіршення погоди
Джерело:  online.ua

З суботи, 4 січня, в Україні різко погіршиться погода. За прогнозом, в переддень Різдва і протягом свята очікуються рясні опади у вигляді мокрого снігу і невеликі морози у всіх регіонах країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У неділю, 5 січня, вдень і вночі йтиме сніг з дощем. При цьому температура повітря буде близька до нуля. За прогнозом синоптиків, навіть в нічний час стовпчики термометрів не будуть опускатися нижче 0...+2°С.

У понеділок, 6 січня, синоптична ситуація трохи зміниться. Опади на деякий час припиняться, а вночі встановляться невеликі морози - -2...-4°С.

У вівторок, 7 січня, сніг повернеться в Україну. Рясні опади очікуються на заході, в центрі і на півночі країни. У південних і східних областях буде сухо і сонячно. Температура повітря вдень сягатиме +1...+3°С, вночі - -1...- 5°С.

У середу, 8 січня, в західних, центральних і північних областях також сніжитиме. У денний час температура буде триматися на плюсових значеннях - 0... +4°С, вночі очікуються незначні морози - -2...-6°С.

Народний синоптик Наталія Діденко підтвердила, що погода на Різдво буде сніжною. За її прогнозом, атмосферний фронт принесе в Україну на свята невеликий та помірний мороз, сніг та мокрий сніг на всю територію країни, крім півдня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в західних областях України випав сніг. В останні дні грудня справжня зима прийшла в Закарпаття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?