Україну почало засипати снігом: видовищні фото та відео справжньої зими
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну почало засипати снігом: видовищні фото та відео справжньої зими

Україну почало засипати снігом: видовищні фото та відео справжньої зими
Джерело:  online.ua

Українці не натішаться приходу справжньої зими в Україну - з учорашнього дня снігом почало засипати Карпати та західні області країни. Очевидці довгоочікуваних снігопадів масово публікують в соцмережах видовищні фото, від яких неможливо відірвати очей, передає ONLINE.UA.

Напередодні, 25 грудня, сніг пішов на Закарпатті - в Драгобраті та Буковелі. Місцеві жителі і туристи не натішаться зимою і сподіваються, що Новий рік зустрінуть зі снігом, а не з дощем.

У четвер, 26 грудня, сніг продовжує йти на заході України і в Карпатах. Зокрема, сьогодні на горі Піп Іван Чорногірський вже встановився значний сніговий покрив в кілька сантиметрів. До речі, там вже істотно похолодало - морози встановилися в -10°С.

Слід додати, що сніг, за прогнозом синоптиків, у суботу, 28 грудня, піде по всій території України. Очікуються досить рясні опади, тому рятувальники і дорожні служби вже попередили українців про правила безпеки на дорогах в сніжну погоду. З

а прогнозом сніг в Україні буде йти і 29 грудня. Він буде супроводжуватися зниженням температури - очікуються морози -4...-6°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 26 грудня в Україні почнеться справжня зима.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?