Буду боротися: Кличко зробив попередження команді Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Буду боротися: Кличко зробив попередження команді Зеленського

Буду боротися: Кличко зробив попередження команді Зеленського
Джерело:  rbc.ua

Мер Києва Віталій Кличко каже, що в разі його звільнення з посади очільника Київської міської державної адміністрації буде використовувати різні методи спротиву, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РКБ".

Політик наголосив,що буде використовувати всі можливі методи.

"Я буду оскаржувати це рішення в судах. Я буду докладати зусилля для створення виконкому, буду звертатися до європейських партнерів, тим, хто допомагає Україні стати європейською країною. І хочу звернути вашу увагу: я буду робити це не в боротьбі за крісло й не в боротьбі за посаду. Мені посади і крісла не потрібні. Я буду боротися за право киян обирати владу – щоб її не призначали", - наголосив мер.

 Також Кличко розповів про свою головну мотивацію.

"Ключова моя мотивація в тому, що я хочу жити за тими ж стандартами життя, що і Європа, і США. Нам потрібно втілити ці стандарти тут - в Україні, а не повертатися до авторитаризму, діючи методами Януковича. Якщо якусь політичну силу не влаштовує Віталій Кличко на своїй позиції, є легітимний шлях її завоювати – вибори. Тільки прозорі й чесні вибори є демократичним шляхом", - каже мер.

Як повідомляв ONLINE.UA, Богдан стверджує, що міський голова Києва Віталій  Кличко більше не контролює столичну раду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?