Будуть серйозні наслідки: Трамп виступив з новими погрозами після розмови із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Будуть серйозні наслідки: Трамп виступив з новими погрозами після розмови із Зеленським

Будуть серйозні наслідки: Трамп виступив з новими погрозами після розмови із Зеленським
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що заслуговує на зустріч із держслужбовцем, який подав на нього скаргу після розмови із президентом України Володимиром Зеленським. Про це він написав в Twitter, передає ONLINE.UA.

"Як і будь-який американець, я заслуговую зустрічі з моїм обвинувачем, особливо, коли цей обвинувач, так званий інформатор, представив ідеальну бесіду з іноземним лідером абсолютно некоректним і обманним чином. Я хочу зустрітися не тільки зі своїм обвинувачем, який представив інформацію з других, третіх, четвертих рук, але і з людиною, яка незаконно надавала йому ці дані, які в значній мірі невірні... Ця людина шпигувала за американським президентом? Будуть серйозні наслідки!", - написав очільник Білого дому.

 Як відомо, 12 серпня один із співробітників державного апарату США подав офіційну скаргу щодо того, що говорив американський лідер Дональд Трамп із українським президентом Володимиром Зеленським. Згодом Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США та України, через яку в США розпочали процедуру імпічментуТрампа.З тексту розмови випливає, що Трамп схиляв президента України Володимира Зеленського розпочати розслідування проти політичного опонента колишнього віцепрезидента Джо Байдена.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американський глава Дональд Трамп заявив, що ні в якій формі і ні в якому вигляді не чинив тиску на президента України Володимира Зеленського. Це, на його думку, підтверджує і заява українського лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?