Ні в якій формі, ні в якому вигляді: Трамп відреагував на заяву Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Ні в якій формі, ні в якому вигляді: Трамп відреагував на заяву Зеленського

Ні в якій формі, ні в якому вигляді: Трамп відреагував на заяву Зеленського
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп заявив, що ні в якій формі і ні в якому вигляді не чинив тиск на президента України Володимира Зеленського. Це, на його думку, підтверджує і заява українського лідера, передає ONLINE.UA.

У своєму Twitter-аакаунте Трамп написав, що скарга співробітника ЦРУ на телефонну розмову президента США із Зеленським "повністю відрізняється і суперечить його справжньої розмови з новим президентом України".

"Розмова з новим і дуже хорошим президентом України, який розповів "фейковим новинам", в ООН, що він не піддавався будь-якому тиску з мого боку, в тій чи іншій формі, повинна сама по собі покласти край новому і останньому "полюванню на відьом". Інші вже перетворилися в прах", - підкреслив Трамп.

Він також опублікував відеозвернення у зв'язку з розпочатою проти нього процедурою імпічменту. Він назвав дії демократів, які ініціювали процес, "величезним обманом в історії американської політики".

"Вони хочуть забрати вашу зброю, ваші голоси, вашу свободу, ваших суддів. Вони хочуть забрати все", - сказав Трамп американцям, додавши, що його команда "ніколи не дозволить цьому статися".

Нагадаємо, кілька днів тому глава палати представників від Демократичної партії Ненсі Пелосі оголосила про початок процедури імпічменту Трампа. Приводом для цього стала інформація про спробу Трампа змусити Зеленського почати розслідування проти сина колишнього віце-президента США Джозефа Байдена, який нібито пов'язаний з корупцією в газовій компанії з України.

Пізніше Білий дім опублікував стенограму цієї телефонної розмови Трампа із Зеленським. З неї випливає, що Зеленський пообіцяв президенту США, що новий генпрокурор України розгляне справу про компанію Хантера Байдена.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп на тлі скандалу, що виник через його розмову з президентом України Володимиром Зеленським, опублікував інтригуюче відео, в якому гостро зачепив Україну. Цей ролик він присвятив своїй передвиборчій кампанії, але в ньому майже все пов'язано з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?