Будуть воювати чоловіки і жінки — Зеленський озвучив ризики великої війни з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Будуть воювати чоловіки і жінки — Зеленський озвучив ризики великої війни з Росією

Будуть воювати чоловіки і жінки — Зеленський озвучив ризики великої війни з Росією
Джерело:  Фокус

Українська влада, військові експерти і міжнародні партнери нашої країни адекватно оцінюють ризики можливого нападу Росії на Україну з боку окупованого Криму осоливо в даний час, коли у окупантів виникла велика проблема з водопостачанням. Вони попереджають, що армія РФ постійно нарощує військовий потенціал у Криму за наказом російського президента Володимира Путін, що несе реальну загрозу того, що Росія знову може напасти на Україну, але вже з півдня. Президент України Володимир Зеленський вважає, що якщо Росія нападе на Україну з Криму, той буде велика війна, в якій будуть воювати всі українці - чоловіки і жінки. Український лідер сподівається, що цього не станеться. Такі ризики великої війни з Росією Зеленський озвучив в інтерв'ю Фокус, передає ONLINE.UA.

"Це жахлива ситуація, я навіть не хочу її представляти. Я проти цього. Будемо сподіватися, що це неможливо. Інакше буде велика війна. Ми нікуди не підемо, ми все будемо воювати, все будуть мобілізовані - і чоловіки, і жінки. Це буде погано для населення України. І я думаю, що Росія це прекрасно розуміє ", - відповів Зеленський на питання про можливий напад Росії на Україну з боку Криму.

Важливо відзначити, що військові експерти вважають, що ризик нападу РФ з Криму насправді існує, але зараз він мінімальний. Однак, вони закликають українські війська в будь-якому випадку підготуватися захищати території України на півдні. Служба зовнішньої розвідки України також не виключає напад Росії з Криму, але все ж там переконані, що Путін навряд чи зважитися наступати на Україну з Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський визначився, як буде домовлятися з Путіним по Донбасу. Він запевнив, що подзвонить главі Кремля, якщо нормандський саміт буде затягуватися, а також пояснив, що для завершення війни важливий глобальний діалог тет-а-тет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?