Букінгемський палац почав розслідування проти Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Букінгемський палац почав розслідування проти Меган Маркл

Букінгемський палац почав розслідування проти Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Після резонансного інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі Опрі Вінфрі, в якому герцогиня і герцог Сассекські звинуватили королівську сім'ю в тиску і расизмі, Букінгемський дврец вирішив провести таємне розслідування. До нього залучили незалежних експертів, яким поставили завдання з'ясувати всю правду про знущання дружини принца Гаррі над персоналом палацу. Приводом до розслідування стали спогади співробітників секретаріату герцогині Сассекської про те, що Меган Маркл ставилася до них надмірно, в результаті чого багатьом довелося піти з роботи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Відзначається, що дане рішення Букінгемського палацу може ускладнити і без того напружені відносини Меган Маркл і принца Гаррі з королівською родиною. Джерела, наближені до Єлизавети II, підкреслили, що в результаті розслідування можуть спливти "найгірші інциденти", але їх подробиці розраховують залишити всередині сім'ї і не виносити на публічне обговорення.

Нагадаємо, гучний скандал в королівській родині виник після того, як Меган звинуватила членів королівської сім'ї у відмові її синові Арчі в титулі і охорони через "темну шкіру". Маркл запевняла, що своєю стурбованістю родичі ледь не довели її до самогубства під час вагітності. У монаршої сім'ї все заперечують, але вирішили згадати про звинувачення на адресу Меган з боку королівського персоналу. Про знущання і приніження з боку герцогині Сассекської ще в 2018 році заявили троє співробітників, але тоді на них в Букінгемському палаці не звернули уваги.

Важливо відзначити, що принц Гаррі і Меган Маркл піддали жорсткій критиці більшість британців. Вони назвали закиди зоряної пари принизливими для королівської сім'ї Великобританії, вважаючи, що вони не мали права ганьбити Букінгемський палац на весь світ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл прокоментувала реакцію королівської сім'ї на її інтерв'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?