Меган Маркл прокоментувала реакцію королівської сім'ї на її інтерв'ю
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл прокоментувала реакцію королівської сім'ї на її інтерв'ю

Меган Маркл прокоментувала реакцію королівської сім'ї на її інтерв'ю
Джерело:  online.ua

Анонімні джерела близькі до оточення Меган Маркл розповіли іноземним медіа, що дружина принца Гаррі знає про реакцію королівської родини на її інтерв'ю Опрі Вінфрі. За їхніми словами, наразі Меган абсолютно не шкодує про своє рішення, а навіть вважає його найкращим у житті. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання  The Daily Mail.

Після публікації скандального інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі королівська родина оприлюднила свою реакцію на розмову подружжя з Опрою Вінфрі. Попри те, що дружина принца Гаррі особисто не коментувала останні заяви, вона розповіла, як ставитьсядо ситуації, що склалася, близьким друзям. Близькі друзі Меган Маркл від її імені розповіли, що голлівудська зірка не шкодує, що зважилась на розмову з американською телеведучою.

"Меган сказала, що абсолютно не жалкує про сказане в інтерв'ю і що розмова з Опрою, яка стала очищенням – найкраще рішення в її житті, крім весілля з Гаррі", - йдеться в матеріалі видання.

За словами самої Меган, оточення королеви повинне відчувати полегшення через те, що вона не захотіла називати конкретні імена членів монаршої родини, та не вдавалась у подробиці всього, що відбувалось в палаці.

"Вона сказала, що відстоює свою правду і що в кінцевому підсумку всі залучені люди переможуть, бо тепер все відомо і можна покласти початок зцілення", – зазначили анонімні джерела.

Наразі відомо, що акторка не стежить за новинами, які публікують відомі видання, адже турбується про своє здоров'я та здоров'я малюка. Проте вона залишається відкритою до спілкування з королівською сім'єю.

Окрім того, Меган Маркл подякувала своїй мамі та мамі принца Гаррі – принцесі Діані. За словами зірки, саме ці жінки надихали її й надали рішучості розповісти всю правду. Також Меган наголосила, що пишається своїм чоловіком.

"З титулом або без, Гаррі завжди буде її принцем", – розповіли друзі Меган.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Букінгемський палац прокоментував резонансне інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?