Букінгемський палац прокоментував резонансне інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Букінгемський палац прокоментував резонансне інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл

Букінгемський палац прокоментував резонансне інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Букінгемський палац нарешті відреагував на резонансні заяви принца Гаррі та його дружини Меган Маркл, які пролунали під час інтерв’ю відомої телеведучої Опрі Вінфрі. У заяві палацу від імені королеви Єлизавети ІІ наголошується, що "вся сім'я була засмучена дізнатися", наскільки складними були останні декілька років для Гаррі та Меган. Окрім того, в заяві натякається, що трактовка подій з боку королівської родини "відрізняється" від того, що пролунало у інтерв'ю. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  The Guardian.

"Підняті питання, особливо расові, викликають занепокоєння. Хоча деякі спогади можуть відрізнятися, їх сприйнято дуже серйозно і родина обговорить їх в приватному порядку. Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть надзвичайно любленими членами родини", - йдеться в заяві.

Як уже згадувалося раніше, принц Гаррі і Меган Макрл дали інтерв'ю в Штатах, яке вперше 8 березня. За словами Меган, родичі її чоловіка були схвильовані кольором шкіри її майбутньої дитини, оскільки, як відомо, герцогиня Сассекська є першою особою змішаної раси у сучасній королівській родині. Маркл стверджує, що її синові "не хотіли давати титул і охорону". Принц Гаррі пізніше уточнив, що це запитання пролунало не від королеви Єлизавети ІІ чи її чоловіка, принца Единбурзького.

Окрім того, Меган відверто зізналася, що під час першої вагітності вона неодноразово замислювалася про суїцид. Ці думки стали наслідком тиску з боку деяких представників королівської родини, а також британських медіа.

Журналісти припускають, що це інтерв’ю може стати найрезонанснішою подією в житті британської монархії після розлучення принца Уельського та трагічної загибелі принцеси Діани. До слова, нещодавно видання The Times дізналося, що королева Єлизавета II не захотіла підписати підготовлену заяву, яка, як сподівалися чиновники, знизить напругу після інтерв’ю, підкресливши любов родини і турботу про пару.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Меган Маркл підозрює Кейт Міддлтон у наклепі на неї та принца Гаррі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?