Букмекери назвали ймовірного переможця Євробачення 2021
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Букмекери назвали ймовірного переможця Євробачення 2021

Букмекери назвали ймовірного переможця Євробачення 2021
Джерело:  online.ua

До початку міжнародного вокального конкурсу Євробачення 2021 залишилося трохи більше місяця. Всі країни-учасниці вже обрали своїх учасників і представили пісні, з якими вони будуть боротися на перемогу на престижному конкурсі. Вже з'явився і перший прогноз букмекерів. На їхню думку, на Євробаченні 2021 переможе співачка з Мальти Дестіні Чукуньєре, яка виступить з піснею Je Me Casse. Україна, яку на конкурсі представлятиме гурт Go_A з піснею "Шум", експерти поставили на 19-е місце. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Eurovisionworld.

Всього, як зазначено в прогнозної таблиці, в Євробаченні 2021 візьмуть участь артисти 40 країн світу. Але серед них букмекери вже визначили лідерів. В першу п'ятірку, за їхнім прогнозом, крім Мальти потраплять учасники від Швейцарії, Франції, Болгарії та Італії. Росія, яку на конкурсі представлятиме співачка Manizha з піснею російською мовою Russian Woman ( "Русская женщина"), по прогнозу букмекерів займе 13-е місце.

Як відомо, Швейцарію в 2021 році на Євробаченні представить Джон Мухарремай, також відомий під сценічним псевдонімом Gjon's Tears, з піснею Tout l'Univers. Від Франції на конкурс поїде артистка Барбара Праві з піснею Voilà. Болгарію представить виконавиця Victoria з піснею Tears Getting Sober, Італію - група Måneskin з піснею "Zitti E Buoni".

Нагадаємо, Євробачення 2021 пройде 18-22 травня на арені Ahoy в Роттердамі наживо, але поки не вирішено, чи дозволять глядачам бути присутнім на конкурсі. Згідно зі сценарієм, висвітлювати концерт в залі будуть тільки 500 журналістів. Ще 1000 з них будуть знаходитися в спеціальному онлайн-прес-центрі. Всім учасникам пісенного конкурсу організатори рекомендували пробути на карантині за 5 днів до вильоту в Нідерланди, а також здати тест на коронавірус за 72 години до вильоту. У Роттердамі делегації зобов'язжуть перебувати в своїх готелях і не виходити на вулицю, за винятком, коли необхідно дістатися до місця проведення фестивалю. Також, всіх тих, хто буде працювати на арені, включаючи пресу, будуть регулярно тестувати на коронавірус.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кліп Go_A на пісню "Шум", з якою група буде представляти Україну на Євробаченні 2021, потрапив під шквал критики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?