Букмекери змінили прогноз на Євробачення 2019: на якому місці Україна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Букмекери змінили прогноз на Євробачення 2019: на якому місці Україна

Букмекери змінили прогноз на Євробачення 2019: на якому місці Україна
Джерело:  online.ua

Після оголошення результатів Нацвідбору України на Євробачення 2019 букмекери змінили прогноз на переможця міжнародного пісенного конкурсу. У новому прогнозі Україну підняли на четверту позицію, хоча до цього прогнозували лише 14 місце для українського виконавця на Євробаченні 2019, повідомляє ONLINE.UA.

Слід зазначити, що в Україні ще не прийняли остаточного рішення про участь MARUV, яка перемогла у фіналі Нацвідбору, в Євробаченні 2019. У Національній суспільній телерадіокомпанії є 48 годин, щоб визначитися з тим, хто поїде від України на конкурс.

Як повідомили в НСТУ, MARUV поставлена умова для участі в Євробаченні 2019 від України - артистка повинна відмовитися від концертів в Росії, де веде активну гастрольну діяльність.

"Одна з умов договору, що надали переможниці Національного відбору на пісенний конкурс" Євробачення" MARUV, відмова від гастролей по Росії", - заявили в НСТУ.

У свою чергу віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко розкритикував співачку і зазначив, що вона не може представляти Україну, поки виступає в країні-агресора.

"Про Нацвідбір на Євробачення. Можу ще раз повторити думку дуже багатьох: представником України не може бути артист, який гастролює в державі-агресорі, планує робити це і надалі, і не бачить в цьому нічого неприйнятного. Тому історія з учасником від України ще далеко не завершена", - сказав він.

Раніше ONLINE.UA публікував результати фіналу Нацвідбору України на Євробачення 2019, який відбувся 23 лютого в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?