Хто представить Україну на Євробаченні-2019: названо переможця Нацвідбору, але остаточне рішення за НСТУ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хто представить Україну на Євробаченні-2019: названо переможця Нацвідбору, але остаточне рішення за НСТУ

Хто представить Україну на Євробаченні-2019: названо переможця Нацвідбору, але остаточне рішення за НСТУ
Джерело:  online.ua

У суботу, 23 лютого в Києві пройшов фінал Національного відбору на Євробачення-2019, за результатами якого визначився переможець, який представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі. За результатами голосування переможцем Нацвідбору стала співачка MARUV (Анна Корсун), повідомляє ONLINE.UA.

Всього у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2019 взяли участь шість учасників, які набрали більшу кількість балів у півфіналах. На сцені виступили Freedom-jazz, YUKO, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, KAZKA, ANNA MARIA. За результатами голосування глядачів і журі переможцем фіналу стала MARUV, яка отримала 5 балів від суддів і 6 балів від глядачів.

Незважаючи на перемогу MARUV в фіналі Нацвідбору, ще не відомо, хто поїде від України на Євробачення 2019. Остаточне рещеніе прийме Національна суспільна телерадіокомпанія (НСТУ) протягом 48 годин.

"Зараз ми повинні затвердити або погодити переможця, який поїде від України. І ми, як Суспільне мовлення, прислухаємося до суспільства. У суспільстві зараз є різні думки, чи може виконавець, який має концертну діяльність в Росії, представляти Україну. У нашому договорі є пункт , який нам потрібно обговорити з MARUV", - розповіла член правління НСТУ Олександра Кольцова в коментарі Громадському.

Кольцова натякнула, що з MARUV можуть не підписати контракт, якщо вона не відмовиться від запланованих гастролей в Росії. На питання, ким можуть замінити MARUV, в НСТУ відповіли, що поки невідомо.

"На жаль поки не можу сказати. Ми хотіли б почути від MARUV відповіді, і звичайно хотілося б покласти дискурс в українському суспільстві: чи повинен артист, який представляє Україну на Євробаченні, їздити з концертами в Росію. У нас є пункт в договорі, який передбачає певні рішення - вони повинні його прийняти", - пояснила Кольцова.

Нагадаємо, нещодавно MARUV анонсувала концерти в Росії. 6 квітня співачка виступатиме в Москві, а 12 квітня планує виступити в Санкт-Петербурзі. "Мій перший сольний концерт!", - написала артистка у анонсі і пообіцяла, що "буде гармата".

Виступ MARUV у фіналі Нацвідбору України на Євробачення 2019 (відео):

Раніше ONLINE.UA публікував відео пісень усіх фіналістів Нацвідбору, які напередодні боролися за право представляти Україну на Євробаченні-2019.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?