Бумбокс презентував неймовірний кліп на пісню "ДШ"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бумбокс презентував неймовірний кліп на пісню "ДШ"

Бумбокс презентував неймовірний кліп на пісню "ДШ"
Джерело:  online.ua

Популярний український гурт "Бумбокс" презентував музичне відео на представлену раніше пісню "ДШ". Варто зазначити, що це четвертий відеокліп групи, випущений в рамках промокампанії альбому "Таємний код: Рубікон", і третій відеокліп, знятий для групи режисером Станіславом Гуренко, передає ONLINE.UA.

"На мою думку режисер і вся команда хірургічно точно втілили в життя ідею і показали іншу, соціальну складову змісту пісні. Головний герой зустрічається зі своїм страхом втратити найважливіше. Як і всі ми, він, метафорично, поставлений перед вибором між обов'язком та совістю. Як часто ми втрачаємо грунт під ногами, прагнучи до хибних цілей, йдемо на поводу так званої громадської думки, в той чи інший спосіб, стаємо ворогами самим собі? Ідея відео в тому, щоб нагадати собі про справжні пріоритети і ні в якому разі не ставити на кін саме дороге ", - прокоментував нову роботу фронтмен гурту Андрій Хливнюк.

За словами режисера Станіслава Гуренка, за весь час роботи з Бумбоксом, цей кліп виявився найскладнішим.

"І тут справа в пісні. Коли мова йде про музични кліпи, я беруся працювати тільки з тими артистами, музика яких мені близька. Трек "ДШ" виявився дуже сильним і не найлегшим для мене в моральному плані, було складно не пропускати його через себе, не рефлексувати... Мені вдалося подивитися на історію очима автора і побачити те саме ядро пісні, приховане за моїми особистими емоціями. Ми знімали кліп 23 і 24 вересня - це були два теплих і насичених знімальних дні, хоча й не легких: багато сцен, близько 20 акторів, переїзди ... При всій складності, на цьому проекті була цілковита синергія між знімальною групою і командою ББ. Практично відразу я отримав свободу дій, а це для будь-якого режисера є вищим кайфом в професії", - зізнався режисер.

Нагадаємо, 5 жовтня в київському Палаці Спорту  відбулося наймасштабніше та довгоочікуване шоу цієї осені — VISLOVO гурту "Время и Стекло".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?