Бумбокс випустив пронизливий кліп на нову пісню "Жаль"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бумбокс випустив пронизливий кліп на нову пісню "Жаль"

Бумбокс випустив пронизливий кліп на нову пісню "Жаль"
Джерело:  online.ua

14 лютого 2021 музиканти популярного гурту "Бумбокс" подарували українцям неймовірний подарунок до Дня святого Валентина - вони презентували пронизливий кліп про кохання на нову пісню "Жаль", який пронизав їх шанувальників в саме серце. Автором пісні став лідер групи Андрій Хливнюк, який зізнався, що написав слова до песні ще кілька років тому, але тільки зараз текст подружився з написаною музикою. У пісні йдеться про любов, а вірніше про довгу дорогу до неї. Автори відео навмисне зняли впізнавані вулиці Києва, щоб українців накрили приємні спогади про кохання та події, пов'зані з ним. Відео нового кліпу Бумбокс було опуліковано на офіційному Youtube-каналі музичного колективу, передає ONLINE.UA. Його вже подивилися десятки тисяч користувачів мережі, які прийшли в захват від нової роботи Бумбокс.

"Пісня "Жаль "- це одна з пісень, під які хочеться повертатися до рідних. Просто їхати в бік тих, хто нам небайдужі. Вона написана в стилістиці ранніх наших записів 2004-2009 років, коли в аранжуванні домінували вокал, гітара і діджеїнг" , - прокоментував новий кліп Андрій Хливнюк.

Кліп викликав захват у фанатів Бумбокс. Вони порівняли його з машиною часу, яка переносить на 15 років назад. Шанувальники подякували музикантам групи за глибокий текст, який пронизує душу.

"Дуже пронизливий текст! Життя не вміє чекати, почекає рутина! В саму точку! Знову хочеться на повтор! Браво !!!; Серйозно? У день закоханих? Прямо в серце! Навіщо ж так? Що ж ви робите?; Як вчасно , як актуально ... як дивно, що кожен може знайти в цілій пісні мінімум одну сходинку про себе, свої почуття ... до сліз! Дякую !; Кліп - пушка !! Пісня - ракета !!! Геніально !!! ", - масово коментують в мережі новий кліп Бумбокс на пісню "Жаль".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що напередодні Дня закоханих все більше українських артистів презентують свої нові пісні і відеороботи про найпрекрасніше почуття, щоб порадувати відданих фанатів в цей святковий період. Не стала винятком і українська рок-група "Океан Ельзи", яка представила новий хіт. Композиція отримала назву "Без тебе мене нема" - шанувальники артистів, які вже встигли оцінити новинку, відзначають, що у цій романтичній пісні є всі шанси стати новою одою для закоханих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?