Океан Ельзи потішив українців новим хітом "Без тебе мене нема"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Океан Ельзи потішив українців новим хітом "Без тебе мене нема"

Океан Ельзи потішив українців новим хітом "Без тебе мене нема"
Джерело:  online.ua

Напередодні Дня закоханих дедалі більше українських артистів презентують свої нові пісні та відеороботи про найпрекрасніше почуття, аби потішити відданих фанатів у цей святковий період. Не став винятком й український рок-гурт "Океан Ельзи", який 12 лютого представив новий хіт. Композиція отримала назву "Без тебе мене нема" — шанувальники артистів, які уже встигли оцінити новинку, зазначають, що у цієї романтичної пісні є всі шанси стати новою одою для закоханих. Прем'єра треку відбулась на усіх музичних платформах та в соціальних мережах — він за лічені години зібрав десятки тисяч лайків та схвальних відгуків від меломанів, передає ONLINE.UA з посиланням на Ютуб"ОЕ".

Варто звернути увагу на те, що головним мотивом у створенні анімації для відеокліпу стали зображення котиків, які спілкуються в мережі, займаються творчістю та насолоджуються життям. Автором відео стала Оксана Курмаз, а автром слів та музики – незмінний фронтмен гурту Святослав Вакарчук.

Нова пісня про кохання сподобалася багатьом меломанам, які уже залишили свої коментарі та відгуки в соціальних мережах.

"Я так цього чекала!!! Пiсня дуже гарна!!! Дякую вам за гарнi пiснi; Спочатку було дивно чути електронний ОЕ... але помітна велика робота команди ОЕ, я б сказав це титанічна робота над новим якісним продуктом в українській музиці. ОЕ кометою виривають в музичний простір. Наша культура має прекрасний крутий гурт...; Супер! Дякуємо вам що ви є; Колаборація ОЕ і котиків то якраз те, що мені треба було, хоча я не здогадувалась!; Це краще що я чула в 2021 році!!!!! Такий настрій! So cute" Дякуємо Вам за вашу кропітку працю! Ви потрапили прямо в серденько; Атмосферне відео! Весняний настрій) Такі чудові котики) Дякую Вам за творчість! Люблю Без Меж!", - коментують новий хіт від "Океану Ельзи" віддані фанати гурту.

Варто нагадати, пісня "Без тебе мене нема" – це не остання новинка, яка здивує слухачів найближчим часом. Декілька місяців Святослав Вакарчук пообіцяв випустити нову платівку "Оранжарея", у яку увійдуть багато нових треків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль підкорила мережу провокативним кліпом на трек "Скандал".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?