Тіна Кароль підкорила мережу провокативним кліпом на трек "Скандал"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль підкорила мережу провокативним кліпом на трек "Скандал"

Тіна Кароль підкорила мережу провокативним кліпом на трек "Скандал"
Джерело:  online.ua

Українська співачка Тіна Кароль нарешті представила довгоочікуваний запальний кліп на свою нову пісню "Скандал". Артистка вирішила не тільки потішити фанатів композицією напередодні Дня закоханих, а й ще здивувала усіх неочікуваною зміною сценічного образу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Ютуб Тіни Кароль.

Варто нагадати, що ще під час одного з випусків "Голосу країни-11" співачка заінтригувала зміною сценічного образу. Ще тоді вона розповіла, що в найближчому майбутньому покаже шанувальникам нову Тіну: феміністку, норовливу, агресивну. Кароль виконала свою обіцянку і вже 12 лютого опублікувала новий кліп на пісню "Скандал", в якому здивувала українців кардинальною зміною образу. За словами артистки, їй не страшно, що скажуть інші. Вона хвилюється і це її загартовує, вона ризикує і це її заводить. Під час карантину Тіна трішки посумувала, а потім створила щось нове.

"Це феміністка, сильна, норовлива, танцювальна, трохи агресивна. Все тому, що дівчина знає собі ціну",– заявила співачка, коли розповідала про головну героїню свого кліпу.

У кліпі на пісню"Скандал" Тіна постає впевненою в собі, рішучою, холодною. Як стверджує артистка, "Скандал" – це новий етап у її кар'єрі. За словами співачки, вона дуже хоче, щоб ця пісня стала маніфестом багатьох жінок, які залишаються вірними своєму вибору, не дивлячись ні на що.

"Почнемо зі "Скандалу"? Звільнимося від власних перешкод? У цій пісні я залишилася жіночною в почуттях, але стала холодною у своїх висновках",– зазначила Тіна Кароль.

Новинка від артистки вже припала до душі багатьом її фанатам - вони активно коментують відеороботу від Тіни Кароль в соціальних мережах.

"Пісня шикарна ... Дуже цікаво знятий кліп, так незвично ... Дуже атмосферно ... Ну і Тіна теж шикарна в новому образі; це новий хіт весни; Прорив! Перехід на інший рівень! Радісно дивитися на такий професіоналізм і перевтілення!; просто бомба; Як влучно вона розповіла про невдалі спроби чоловіка зробити її своїм трофеєм! І про те як все її життя перед камерами. Чудовий посил, Тіна!; Тіна, які рухи - захват! Стільки сили в голосі, тілі. Пісня на повторі", - діляться враженнями фанати Тіни Кароль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль прокоментувала образливу заяву Олі Полякової про плакальницю на похороні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?