Бунт Пригожина був спецоперацією, погодженою з Путіним — Данілов
Категорія
Світ
Дата публікації

Бунт Пригожина був спецоперацією, погодженою з Путіним — Данілов

Бунт Пригожина був спецоперацією, погодженою з Путіним — Данілов
Джерело:  online.ua

Бунт керівника ПВК Вагнер Пригожина був спецоперацією, погодженою з російським диктатором Путіним. Таку думку висловив секретар РНБО України Олексій Данілов.

Джерело: телемарафон Єдині новини

Бунт Пригожина був спецоперацією Путіна — Данілов

Спроба віськового заколоту керівника ПВК Вагнер Євгена Пригожина – спецоперація, яка була узгоджена з російським диктатором Володимиром Путіним.

Про це заявив Олексій Данілов у ефірі телемарафону 8 серпня.

Сьогодні вже можна сказати, що це була спецоперація, яка була погоджена з Путіним для виявлення тих генералів, які були не зовсім налаштовані по відношенню до Путіна і до його оточення, — впевнений Данілов.

Він зауважив, що є розуміння про кількість цих генералів. Частина з них знаходиться за ґратами та відсторонені від своїх обов’язків.

Данілов каже, що "розбіжності" у Росії будуть набирати обертів.

І ми вважаємо, що це буде вже восени-взимку цього року, тому що кількість людей, які вже розуміють, куди їх завів Путін, з кожним днем стає все більше і більше, — наголосив він.

Секретар РНБО додав, що економічне становище Росії не таке "солодке", як би їм хотілось, а РФ потерпає від санкцій.

Прийде час, коли ці санкції будуть настільки відчутні, що питання, хто там з’явиться, щоб очолити новий бунт, буде тільки питанням часу, — підкреслив Данілов.

Російські спецслужби доповіли Путіну про бунт Пригожина за кілька днів

Раніше газета The Washington Post з посиланням на дані розвідки розповіла, що російські спецслужби доповіли диктатору Володимиру Путіну про можливу підготовку ватажком ПВК Вагнера Євгеном Пригожиним заколоту щонайменше за два-три дні до того, як це сталося.

24 червня "вагнерівці" припинили свій одноденний бунт після переговорів із Лукашенко. Путін тоді дав вагнерівцям три варіанти дій, серед яких — заслання до Білорусі.

Після заколоту ПВК Вагнер у Росії затримали 13 високопоставлених військових для допиту. Близько 15 були відсторонені від служби або звільнені.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?