Може дограти гру. Подоляк спрогнозував подальші дії Пригожина
Категорія
Політика
Дата публікації

Може дограти гру. Подоляк спрогнозував подальші дії Пригожина

Може дограти гру. Подоляк спрогнозував подальші дії Пригожина
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу Президента України Михайло Подоляк звертає увагу на те, що ватажок вагнерівців Євген Пригожин, який своїм демаршем публічно принизив очільника Кремля Володимира Путіна й змусив його втікати на Валдай, поводить себе вкрай спокійно. Окрім того, він навіть приїжджає на саміт "Росія-Африка", що є ще одним потужним ударом по залишках репутації диктатора. На думку Подоляка, це може означати, що Пригожин може ще раз спробувати повалити режим Путіна.

Джерело: "24 Канал"

Чого ще чекати від Пригожина — прогноз Подоляка

Я, чесно кажучи, не зовсім розумію, хто сьогодні має сприймати Путіна серйозно. Людина такого типу вкрай боягузлива. Я навіть не знаю чи можна з ним вітатися, – зазначив предсавник ОПУ.

На думку Михайла Подоляка, новий заколот на території країни-агресорки не буде очолений пасіонарним вождем.

Я б не скидав, що Пригожин не дограв гру. Безумовно, він дивиться на Путіна іронічно, – зазначив Подоляк.

Представник команди Зеленського також звертає увагу на те, що станом на сьогодні ми побачимо другий чи третій етап внутрішніх трансформацій у Росії.

Яким може бути новий заколот у Росії

На переконання Михайла Подоляка, все почнеться з того, що велика кількість маленьких різних силових структур почнуть битися між собою на різних територіях.

Ба більше, з'являться люди, які схочуть перехопити політичну владу/

Пригожин забезпечить силовий сценарій, а люди – політичний. Тому, що це не було готово 23 – 24 червня.

Я б все ж таки не відкидав сценарій, коли Пригожин дограє. Масштаб самого Пригожина, це не масштаб людини, яка може стати кимось у Росії публічно. Проте сьогодні він може спокійно розібратися не те, що з Сергієм Шойгу, а з тим же Миколою Патрушевим, який після невдалого перевороту Пригожина виглядає вкрай нікчемно, – прогнозує Подоляк.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?