Бунт в одеській колонії: чим все закінчилося
Категорія
Україна
Дата публікації

Бунт в одеській колонії: чим все закінчилося

Бунт в одеській колонії: чим все закінчилося
Джерело:  online.ua

Українська омбудсвумен Людмила Денісова повідомляє, що наразі ситуація після бунту у колонії № 51 в Одесі перебуває під контролем поліції. За її словами, трьох медпрацівників та трьох охоронців, яких ув'язнені тримали у заручниках, звільнили. П'ятьох учасників заворушень вивезли з виправного закладу, передає ONLINE.UA.

На даний момент інформація про втікачів з колонії або вбитих не підтверджується. В'язні розійшлися у локальні сектори колонії.

"За словами мого представника, порушення прав ув’язнених під час придушення бунту з боку правоохоронців не було, ніхто істотно не постраждав. З колонії вивезли п’ятьох порушників режиму", – зазначила уповноважена з прав людини.

Також зазначається, що пожежу у колонії вдалось локалізувати, проте до кінця її ще не загасили.

За попередніми даними, причиною заворушень стали обшуки, які проводили у засуджених. Інша версія - ув'язнені розпочали бунт у колонії через погану якість їжі. Також за словами самих засуджених, у колонії процвітає корупція і з ними жорстоко поводяться. Варто зазначити, що безпорядки в одеській колонії тривають кілька днів.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Одесі відбулись заворушення серед в’язнів Південній виправній колонії №51.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?