Бюджет-2018: в Мінфіні пояснили, чому курс буде 30 грн за $1
Категорія
Економіка
Дата публікації

Бюджет-2018: в Мінфіні пояснили, чому курс буде 30 грн за $1

Бюджет-2018: в Мінфіні пояснили, чому курс буде 30 грн за $1
Джерело:  5 канал

У Міністерстві фінансів пояснили, чому заклали курс 30 грн за долар у проекті закону про держбюджет на 2018 рік.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".

В ефірі "5 каналу" державний секретар Міністерства фінансів Євген Капінус заявив, що курс долара, який заклали у проект закону про держбюджет на 2018 рік, все ж, необов'язково буде таким.

"Ці показники ми використовуємо, оскільки національним регулятором є НБУ. Але це не означає, що цей курс обов'язково буде таким. Це значить, що ми на нього повинні формувати відповідні видатки державного бюджету для того, щоби могли їх забезпечити", - сказав Капінус.

Читайте також: Банківська система може відновити кредитування - НБУ

Держсекретар наголосив, що наразі регулятором тут є Нацбанк, який і заклав до державного бюджету курс – 29,3 грн за $1 протягом року, а також 30 грн за $1 на кінець року.

Як повідомляв ONLINE.UA , президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до державного бюджету на 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?