Cancel or Delete. Цукерберг потрапив на обкладинку Тime після глобального збою Facebook
Категорія
Технології
Дата публікації

Cancel or Delete. Цукерберг потрапив на обкладинку Тime після глобального збою Facebook

Cancel or Delete. Цукерберг потрапив на обкладинку Тime після глобального збою Facebook
Джерело:  online.ua

Журнал Time розмістив на своїй новій обкладинці обличчя засновника Facebook Марка Цукерберга після нещодавнього глобального збою соціальної мережі. Окрім того, світлину редакція видання доповнила неоднозначним запитанням: "Delete Facebook: Cancel or Delete?".

Джерело: Інстаграм-сторінка Time

Скандал навколо Facebook набирає оберти

Знімок нової обкладинки з Цукербергом журналісти доповнили заявою колишнього радника й інвестора Facebook Роджена МакНемі.

"Я був пов'язаний з компанією в перші дні її існування в якості радника і інвестора. З тих пір я і незліченна кількість інших людей змушували засновника Facebook Марка Цукерберга і головного операційного директора Шеріл Сендберг реформувати Facebook. Я спілкувався з ними в приватному порядку. Нічого не трапилося. Останні три тижні змінили правила гри. Відважна Френсіс Гоген змінила риторику про технологічну реформу, та домоглася більшого, ніж я та інші за роки зусиль", - озвучив свою думку з цього приводу МакНемі.

Що відомо про глобальний збій Facebook та нові звинувачення проти компанії

Ввечері 4 жовтня у роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався глобальний збій. Доступ до соцмереж та месенджера був заблокований протягом шести годин.

Варто звернути увагу на те, що за декілька годин до збою колишня менеджерка Facebook Френсіс Гоген публічно звинуватила її керівництво в бажанні збільшити прибутки за рахунок інтересів спільноти.

Жінка, яка пропрацювала у Facebook майже 2 роки, встигла таємно скопіювати десятки тисяч сторінок внутрішніх досліджень та аналітики компанії, на основі яких вийшло кілька критичних у бік соцмережі статей.

Місяць тому колишня співробітниця компанії подала анонімні скарги у федеральні правоохоронні органи, звинувативши Facebook у обмані своїх користувачів стосовно прогресу в протистоянні ненависті, насильству та дезінформації в Інтернеті. Останні події спровокували стрімке падіння акцій корпорації.

Читайте також:

  • Facebook та Instagram перестали працювати в усьому світі

  • Facebook опинився в центрі скандалу після приниження темношкірих людей

  • Instagram провокує психічні розлади в підлітків — закриті дослідження Facebook

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?