Частина РФ і гангрена — у Путіна почали публічно принижувати Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Частина РФ і гангрена — у Путіна почали публічно принижувати Україну

Частина РФ і гангрена — у Путіна почали публічно принижувати Україну
Джерело:  online.ua

Член команди очільника Кремля Володимира Путіна та віцеспікер російської Держдуми Петро Толстой вкотре виступив зі скандальною заявою про Україну — у прямому ефірі він назвав нашу країну частиною Росії та порівняв її стан з "гангреною", яку потрібно оперувати. З новими звинуваченнями на офіційний Київ одіозний політик накинувся у програмі Тіни Канделакі "Спеціальний гість", коли ведуча поцікавилася у політика, чому в Росії на федеральному телебаченні продовжують обговорювати Україну, а не внутрішні проблеми, яких у РФ дуже багато, передає ONLINE.UA.

"Проблеми України ми обговорюємо тому, що Україна – це частина Росії. Бо це – такі ж російські люди, на яких поставили і довели до кінця певний експеримент, який не пройшов у нас. Тому це цікаво, на мій погляд", — відповів член команди Володимира Путіна.

Окрім того, Петро Толстой у своєму стилі взявся пояснювати журналістці, що має на увазі, використовуючи приклад із хворою кінцівкою та необхідність медичного втручання.

"Це грубо кажучи... От уявіть собі, що у тебе дуже-дуже болить нога, і ти приходиш до своїх друзів і починаєш говорити, що у тебе болить нога. І в принципі ніхто тобі не дорікне, що ти така суперегоїстична... Ну не можна про це постійно говорити. Ти постаралася полікувати... Ми говоримо, але поки не лікуємо. Сподіваємося, що пройде. Гангрена не проходить. Її треба лікувати. Тому будемо лікувати", – додав скандальний політик.

Не забув Петро Толстой також згадати про українського лідера Володимира Зеленського. Він почав стверджувати, що "в України шансу немає побудувати свою, окрему від Росії державу".

"І поки практика показує, що прихід такої яскравої людини, як Володя Зеленський, не допомогло вибудувати якийсь суверенітет Україні... Я його бачив, коли він працював у КВК тут у Москві. Ще до того, як... Мене дуже тішило. Він бігав зі смартфоном, фотографувався з усіма. Говорив "понад усе". Вивчив мову, яку називають українською, і дуже себе весело поводив. І здавалося, що ось воно, ось-ось: що, де, яка Україна?", – заявив віцеспікер Держдуми РФ.

Окрім того, Толстой поскаржився, що без Путіна немає Росії, і він хотів би, аби той був президентом і після 2024 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Денис Казанський пояснив, що Путін насправді планує зробити з Донбасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?