Експерт пояснив, на що Путін намагається перетворити Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, на що Путін намагається перетворити Донбас

Експерт пояснив, на що Путін намагається перетворити Донбас
Джерело:  rbc.ua

Політичний експерт та представник України в Тристоронній контактній групі Денис Казанський звернув увагу українців на те, що команда очільника Кремля Володимира Путіна робить усе можливе, щоб перетворити окуповані території Донбасу на Придністров’я. За словами аналітика, ситуація ускладнюється тим, що з ОРДЛО Росія має спільний кордон. Денис Казанський наголошує, що окуповані території уже перетворились на "чорну діру" та джерело доходів для влади РФ. Окрім того, експерт вважає, що на окупованому Донбасі вже може реалізовуватись план "Б", однак не командою українського лідера Володимира Зеленського, як це обіцялося раніше. План "Б" реалізовує сам Путін, який почав активно цементувати ситуацію – у політичній та економічній сферах. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  "РБК-Україні".

"Тому росіяни і закрили переміщення через лінію розмежування. Ми бачимо перетворення цієї території у вкорінене Придністров'я", – озвучив свою думку з цього приводу Денис Казанський.

Він також не забув згадати про те, що путінські бойовики маніпулюють мінськими домовленостями, оскільки продовжують вимагати виведення військ з української території, а не з території ОРДЛО.

"Нібито вони (окуповані території – ред.) – це не Україна. Ми говоримо: почекайте, так ОРДЛО – це що, це окремі райони чого? Це ж окремі райони України! Тобто там абсолютно шизофренічна реальність", – заявив політичний експерт.

Денис Казанський переконаний: поки не буде великої угоди стосовно Донбасу, то про якийсь прогрес у вирішенні ситуації можна забути.

Як уже згадувалося раніше, команда глави держави Володимира Зеленського продовжує активну роботу над планом "Б" щодо Донбасу. Згідно з останніми даними, перед втіленням його в життя він повинен пройти через схвалення Ради національної безпеки та оборони вже у січні 2021 року. Також відомо, що участь у формуванні нового плану дій бере очільник української делегації у ТКГ Леонід Кравчук, який нещодавно запропонував тиснути на РФ санкціями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МЗС України попередили про новий план Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?