Чатбот ChatGPT створив серйозні проблеми для компанії Samsung
Категорія
Технології
Дата публікації

Чатбот ChatGPT створив серйозні проблеми для компанії Samsung

Чатбот ChatGPT створив серйозні проблеми для компанії Samsung
Джерело:  online.ua

Чатбота ChatGPT став причиною масштабного витоку корпоративної інформації у компанії Samsung. Як вдалося дізнатися журналістам, працівники корпорації почали використовувати технологію три тижні тому, однак робили це некоректно, що спровокувало серйозні проблеми.

Джерело: Gizmochina

Samsung зіткнувся з масштабним витоком даних через ChatGPT

Як з'ясувалося, керівництво компанії дало дозвіл інженерам одного зі своїх відділів застосовувати ChatGPT для виконання важливих робочих завдань.

Це закінчилося тим, що за 20 днів використання чатбота відбулося аж три витоки інформації.

За словами журналістів, один зі співробітників Samsung відправив код штучному інтелекту ChatGPT і звернувся до нього для його перевірки.

Дані одразу ж стали частиною бази чатбота і його внутрішньої інформації.Інший працівник також спробував оптимізувати код подібним способом. Третій інцидент стався, коли співробітник компанії попросив ШІ скласти протокол закритої зустрічі в компанії.

Як на витік даних відреагувало керівництво Samsung

Редакція видання дізналася про те, що компанія уже вжила серйозних заходів після цієї ситуації, а також вирішила внести корективи в політику використання чатботів.

Зазначається, що всіх працівників компанії попередили про можливі ризики та проблеми, які можуть виникнути після застосуванням чатбота ChatGPT.

Окрім того, повідомляється, що Samsung планує створити власний сервіс, який буде працювати за аналогічним принципом, як ChatGPT, але призначений для внутрішнього використання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?