Чекав на армію РФ? У екс-чиновника на Харківщині знайшли цікаві речі, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Чекав на армію РФ? У екс-чиновника на Харківщині знайшли цікаві речі, з'явилися фото

Чекав на армію РФ? У екс-чиновника на Харківщині знайшли цікаві речі, з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Харківській області Першотравнева прокуратура оголосила підозру колишньому заступнику однієї з районних державних адміністрацій Харківської області, а нині раднику голови райради на громадських засадах в незаконному поводженні зі зброєю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.
Під час обшуку у 60-річного екс-чиновника знайшли арсенал зброї та боєприпасів, а також російську військову форму.
Як повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Говоруха, екс-чиновнику оголосили підозру за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та затримали в порядку ст. 208 КПК України.
Обшук був санкціонований судом і був проведений співробітниками СБУ і Національної поліції за участю прокурора - процесуального керівника в рамках розслідування кримінального виробництва про земельні махінації 2010-2014 років.

Читайте також: У Харкові розгорається скандал через "путінську" гру для дітей: опубліковані фото
Так за місцем проживання у фігуранта розслідування вилучили 6 ручних осколкових гранат Ф-1 і РГД-5, запали до них, більше 600 патронів до автомата Калашникова, нарізну малокаліберну гвинтівку, електродетонатори, димову шашку, холодну зброю, грошові кошти в сумі понад 23 000 доларів США, а також бронежилет і військову форму російського зразка з шевронами Збройних сил Російської Федерації.
Прокуратура має намір наполягати в суді на утриманні фігуранта справи під вартою.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ виявили, що викладач Харківського національного юридичного університету Владислава Броницька в соцмережах підтримує бойовиків Донбасу і називає українців "окупантами".









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?