«Чекаю на тебе у вересні»: боксер-камерунець має намір нокаутувати Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

«Чекаю на тебе у вересні»: боксер-камерунець має намір нокаутувати Усика

«Чекаю на тебе у вересні»: боксер-камерунець має намір нокаутувати Усика
Джерело:  online.ua

38-річний камерунський боксер Карлос Такам (36-5-1, 28 КО) заявив, що впевнений у своїй перемозі у майбутньому двобої з українцем Олександром Усиком (16-0, 12 КО). Причому Такам запевнив, що обов’язково переможе нокаутом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing247.com.

«Я збираюся битися з Усиком у вересні. Але поки не знаю, де це буде – у Меріленді, Великобританії або де-небудь ще. Хочу, щоб Усик одужав, тому що я чекаю цього поєдинку і знаю, що виграю. Я збираюся нокаутувати його. Усик, я чекаю на тебе у вересні», – заявив Такам.

Також камерунець додав, що до зустрічі з українцем у вересні хоче провести проміжний бій з будь-яким суперником.

Нагадаємо, бій Усик – Такам, який спочатку повинен був пройти 25 травня, довелося перенести через травму нашого співвітчизника.

Карлос Такам свого часу брав участь в боях з такими грізними суперниками, як Ентоні Джошуа, Олександр Повєткін, Дерек Чісора, Тоні Томпсон і Джозеф Паркер. Зараз він обіймає 3 місце у рейтингах WBO та IBF, а також 8 місце у рейтингу WBC та 15-те у WBA.

За словами Такама, хоча Усик «дуже швидкий хлопець, але він ніколи не отримував удару від хлопця у суперважкій вазі». Очевидно, цими словами камерунець натякає на те, що українець лише нещодавно перейшов з категорії важковиків у суперважкий дивізіон.

Нагадаємо, що днями Усик тріумфально увірвався в рейтинг найкращих чемпіонів WBC

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?