Челсі – Арсенал: де дивитися фінал Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Челсі – Арсенал: де дивитися фінал Ліги Європи

Челсі – Арсенал: де дивитися фінал Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 29 травня у столиці Азербайджану відбудеться фінал Ліги Європи з футболу. За інформацією ONLINE.UA, у вирішальному двобої зустрінуться два лондонські клуби: «Арсенал» і «Челсі».

Примітно, що фінал такого високого рівня пройде в столиці Азербайджану Баку вперше в історії. Раніше на пострадянському просторі фінали європейських кубкових турнірів проходили лише у Києві та Москві.

За офіційною інформацією матч між «Арсеналом» та «Челсі» розпочнеться о 22:00 за київським часом. Переглянути фінал Ліги Європи в прямому ефірі можна буде на телеканалі «Футбол 2». Початок трансляції – о 21.45.

Майже за дві години до початку матчу – о 20:15 на цьому ж телеканалі почнеться передача «Шлях до Баку», під час якої футбольні експерти прокоментують шанси команд перед зустріччю. Після завершення гри гості студії проведуть аналіз матчу та його ключових епізодів.

Цікаво, що за статистикою особистих зустрічей між футбольними клубами «Арсенал» і «Челсі», перевага поки залишається за «Арсеналом». Зі 194 матчів «гарматники» виграли у 75 двобоях, тоді як клуб Романа Абрамовича – лише у 62 зустрічей.

Букмекери прогнозують сьогодні перемогу «Челсі» з коефіцієнтом 1,65. Шанси «Арсеналу» трохи оцінюються нижче: 1 до 2,33.

Нагадаємо, що український боксер Ломаченко нещодавно розповів, як ділить гонорари зі своїм тренером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?