Челсі – Ліверпуль: де дивитись матч англійської Прем’єр-ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Челсі – Ліверпуль: де дивитись матч англійської Прем’єр-ліги

Челсі – Ліверпуль: де дивитись матч англійської Прем’єр-ліги
Джерело:  online.ua

Завтра, 22-го вересня, відбудеться центральний матч 6-го туру англійської Прем’єр-ліги – «Челсі» прийматиме на своєму полі «Ліверпуль». Поєдинок відбудеться в Лондоні на стадіоні Стемфорд Брідж, повідомляє ONLINE.UA.

Телевізійна трансляція матчу між двома командами буде доступна на телеканалі Setanta Sports Ukraine, починаючи з 18:30 за київським часом.

Зараз земляки квартету Бітлз займають першу сходинку в турнірній таблиці АПЛ, маючи 15 очок після 5-ти матчів. Колишні підопічні Романа Абрамовича з «Челсі» після 5-ти турів мають лише 8 очок, що дозволяє їм розташовуватись на шостому місці турнірної таблиці.

Цього тижня обидві команди зіграли свої перші матчі в груповому етапу Ліги чемпіонів, однак невдало. «Ліверпуль» поступився «Наполі» з рахунком 0:2, а «Челсі» програв «Валенсії» з рахунком 0:1.

За статистикою Прем’єр-ліги, починаючи з 1993-го року «Челсі» і «Ліверпуль» зіграли між собою 73 матчі. З них 29 перемог здобули лондонці, 25 разів тріумфаторами ставали ліверпульці. Це 19 матчів завершилися внічию.

Букмекери вважають, що фаворитом цього протистояння є «Ліверпуль». На його перемогу приймають ставки з коефіцієнтом 2.01, тоді як можливий виграш «Челсі» оцінюється в 3.70. На нічию можна поставити з таким самим коефіцієнтом – 3.70.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, що в УЄФА обрали назву для нового клубного турніру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?