В УЄФА обрали назву для нового клубного турніру
Категорія
Спорт
Дата публікації

В УЄФА обрали назву для нового клубного турніру

В УЄФА обрали назву для нового клубного турніру
Джерело:  online.ua

У сезоні 2021/22 років в Європі з’явиться новий міжнародний турнір для клубів. Нарешті в УЄФА, після довгих вагань та консультацій, змогли обрати для нього назву. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на німецьке видання Bild, турнір зватиметься Ліга конференції – Europa Conference League.

Раніше в документах УЄФА він проходив під назвою «Ліга Європи 2».

За інформацією німецьких журналістів, участь у груповому етапі турніру прийматимуть 32 команди – по 4 клуби у 8 групах. До 1/8 фіналу гарантовано зможуть вийти лише переможці з кожної груп. Команди, які опиняться на другому місці своєї групи, зіграють стикові матчі з командами, які посядуть треті місця на груповому етапі Ліги Європи.

На даний час в УЄФА все ще думають над тим, щоб звести всі три турніри – Лігу чемпіонів, Лігу Європи та нову Лігу конференції до більш зрозумілого та логічного взаємозв’язку. Наразі відомо, що за престижністю Europa Conference League буде на останньому третьому місці. Переможець Ліги конференцій в якості призу отримає пряму путівку в груповий етап Ліги Європи на наступний сезон.

Нагадаємо, що вчора всі бажаючі могли побачити, як португалець Кріштіану Роналду продемонстрував ювелірну техніку гри на тренуванні своєї збірної.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?