Роналду продемонстрував ювелірну техніку гри на тренуванні в Португалії: відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду продемонстрував ювелірну техніку гри на тренуванні в Португалії: відео

Роналду продемонстрував ювелірну техніку гри на тренуванні в Португалії: відео
Джерело:  online.ua

Знаменитий португальський футболіст Кріштіану Роналду, який з минулого року захищає кольори італійського «Ювентуса», продовжує вражати своєю технікою гри. Днями капітан збірної Португалії продемонстрував відмінні навички на тренуванні своєї команди, повідомляє ONLINE.UA.

Глядачі та журналісти, які сиділи на трибунах тренувального спорткомплексу, стали свідками того, як Кріштіану показав своїм партнерам по збірній вкрай складний та елегантний фінт м’ячем.

Судячі з відео, яке було опубліковане сьогодні в Інстаграм, завершальний елемент Роналду не вдався, але від цього його техніка володіння м’ячем не сильно постраждала.

Як відомо, сьогодні у Кріштіану Роналду буде шанс ще раз продемонструвати свою майстерність в рамках кваліфікаційного матчу Євро-2020. Діючі чемпіони Європи зіграють на своєму полі проти Литви.

Для нас результат цього матчу теж вкрай важливий. Адже одним з суперників Португалії у відборі до європейської першості є збірна України. Сьогодні наша команда зустрічається з іншим учасником групи – збірною Нігерії.

Нагадаємо, що дівчина Роналду – 25-річна аргентинська модель Джорджина Родрігес, з якою футболіст зустрічається з 2016 року, нещодавно вперше відверто розповіла про їхні стосунки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?