Дівчина Роналду вперше відверто розповіла про їхні стосунки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дівчина Роналду вперше відверто розповіла про їхні стосунки

Дівчина Роналду вперше відверто розповіла про їхні стосунки
Джерело:  online.ua

25-річна аргентинська модель Джорджина Родрігес дала відверте інтерв'ю для іноземного глянцю, в якому розповіла про їхнє знайомство з відомим футболістом Кріштіану Роналду, а також про стосунки у сім'ї. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Як відомо, вперше про роман Роналду та аргентинської моделі заговорили у 2016 році.

"Наша перша зустріч відбулася в бутіку Gucci, де я працювала продавцем-консультантом. Через кілька днів ми знову побачилися - на заході іншого бренду. Тоді ми змогли поговорити в невимушеній атмосфері. Це було кохання з першого погляду", – відверто зізналася Джорджина Родрігес.

Красуня також заперечила, що популярність її обранця – не найлегший бонус у стосунках.

"Нелегко зустрічатися з такою відомою людиною, але я б не стала міняти своє життя. Мої почуття до нього сильніші за будь-який тиск. Впевнена, разом ми можемо подолати все, що завгодно", - додала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, наречена всесвітньо відомого футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес народить своєму коханому другу дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?