"Челсі" у феєричному матчі відсвяткував чемпіонство: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Челсі" у феєричному матчі відсвяткував чемпіонство: опубліковано відео

"Челсі" у феєричному матчі відсвяткував чемпіонство: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Новоспечений чемпіон Англії лондонський "Челсі" влаштував гольову феєрію з "Уотфордом" у перенесеному матчі 28-го туру Прем'єр-ліги.

Як повідомляє ONLINE.UA, "аристократи" виграли битву з середняком УПЛ з рахунком 4:3.

На 22-й хвилині рахунок відкрив капітан "синіх" Джон Террі, для якого це передостанній матч в футболці "Челсі". Однак за дві хвилини Етьєн Капу відновив рівновагу.

Другий гол у ворота гостей забив Сесар Аспілікуета на 36-й хвилині. А на початку другого тайму Міши Батшуайї подвоїв перевагу господарів.

Проте "Уотфорд" не здався. Через дві хвилини Даріл Янмаат скоротив відставання, а на 75-й хвилині Стефано Окака Чука зрівняв рахунок.

Дивіться: Турнірна таблиця чемпіонату Англії 2016/17 з футболу

Все ж, останнє слово було за чемпіонами. На 89-й хвилині Сеск Фабрегас приніс "синім" перемогу у чемпіонському матчі. Одразу після гри гравцям "Челсі" вручили Кубок переможців чемпіонату Англії.

Нагадаємо, "Челсі" завоював золоті медалі у 37-му турі чемпіонату Англії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?