Чемпіон світу Берчельт програв титул WBС Вальдесу — відео нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіон світу Берчельт програв титул WBС Вальдесу — відео нокауту

Чемпіон світу Берчельт програв титул WBС Вальдесу — відео нокауту
Джерело:  online.ua

У Лас-Вегасі відбувся вечір боксу шоу Top Rank, головною подією якого став бій за чемпіонський титул WBС - на рингу зустрілися чемпіон світу в першій легкій вазі Мігель Берчельт і ексчемпіон світу в напівлегкій вазі Оскар Вальдес. Бій тривав 10 раундів і завершився перемогою Вальдеса. Мексиканець відправив у нокаут Берчельта, який в результаті втратив титул чемпіона світу. Відео нокауту Берчельта опубліковано на YouTube-каналі Top Rank Boxing, передає ONLINE.UA.

Вальдес обережно почав бій, але з перших раундів захопив перевагу. У четвертому раунді йому вдалося відправити Берчельта в нокдаун. Після цього чемпіон світу активізувався і почав чинити опір супернику. Однак в дев'ятому раунді Берчельт знову опинився в нокдауні, а в 10-му - у важкому нокауті.

Для 29-річного Мігеля Берчельта ця поразка стала другою в кар'єрі. Мексиканець втратив свій чемпіонський пояс, яким володів з 2017 року. Оскар Вальдес, який був до цього бою колишнім чемпіоном світу в напівлегкій вазі, виграв 29-й бій у кар'єрі. Завдяки перемозі над Берчельтом він став новим чемпіоном WBC першої легкої ваги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Всесвітня боксерська організація остаточно вирішила, що бій між українцем Олександром Усиком і британцем Джо Джойсом відбудеться. WBO дала 15 днів Усіку домовитися про поєдинок з Джойсом за титул тимчасового чемпіона. Після підписання контракту бій за титул тимчасового чемпіона WBO в суперважкій вазі повинен відбутися протягом 90 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?