WBO остаточно визначилася з наступним суперником Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

WBO остаточно визначилася з наступним суперником Усика

WBO остаточно визначилася з наступним суперником Усика
Джерело:  online.ua

Всесвітня боксерська організація остаточно вирішила, що бій між українцем Олександром Усиком і британцем Джо Джойсом відбудеться. WBO дала 15 днів Усику домовитися про поєдинок з Джойсом за титул тимчасового чемпіона. Після підписання контракту бій за титул тимчасового чемпіона WBO в суперважкій вазі повинен відбутися протягом 90 днів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Athletic.

В WBO підкреслили, що якщо Усик та Джойс не домовляться про бій, то будуть оголошені промоутерські торги. Також WBO повідомила супертяжів Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі, які будуть боротися за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, що переможець їхнього двобою протягом півроку повинен буде зустрітися з переможцем бою Усик - Джойс. Якщо цього не відбудеться, то титул стане вакантним. Якщо ж бій Джошуа - Ф'юрі не відбудеться, то володар тимчасового пояса WBO, який визначиться в бою між Усиком і Джойсом, отримає статус повноцінного чемпіона.

Як відомо, британський непереможений боксер Джо Джойс вже підтвердив, що його команда веде переговори про бій з українцем Олександром Усиком за тимчасовий титул WBO. Джойс сподівається, що зможе перемогти українця, хоча в 2013 році, коли вони зустрічалися на рингу під час виступів в любителях, програв Усику.

Нагадаємо, Усик не програв жодного бою в своїй професійній кар'єрі - він провів 18 боїв, в 13 з яких переміг нокаутом. Джойс провів 12 поєдинків серед професіоналів, всі вони були виграшними. Усик зараз є обов'язковим претендентом на пояс WBO, яким володіє британець Ентоні Джошуа. Свій титул Джошуа повинен захищати титул в бою з Усиком, але перед цим має намір побитися з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джойс прокоментував майбутній бій з Усиком і впевнено заявив, що переможе в ньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?