Опонент Усика розхвалився, що зупинить українця на ринзі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Опонент Усика розхвалився, що зупинить українця на ринзі

Опонент Усика розхвалився, що зупинить українця на ринзі
Джерело:  online.ua

У майбутньому український боєць Олександр Усик зустрінеться на ринзі з британським бійцем Джо Джойсом, який не знає поразок у професійній кар'єрі. Цей потенційний опонент похвалився, що готовий зупинити іноземця попри поразку в минулому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на IFL TV.

За його словами, він добре пам’ятає першу зустріч з Усиком. Нещодавно боксер передивився цей двобій та зробив висновки.

"Я переглядав бій проти Усика. Це був хороший поєдинок з низкою обмінів ударами, він був близьким. Тоді він тривав усі п’ять раундів і вони були наповнені діями. Я вірю в свою перемогу над Усиком, тому що йому доведеться мати зі мною справу 12 раундів, а не 5. І ми будемо битися в рукавичках для професіоналів”, - зауважив Джойс.

Він назвав аматорську зустріч на ринзі доброю. Реванш, вважає британець, буде яскравішим.

“Я думаю, що за цей час я набув нові вміння. Я більше не дозволяю своїй голові приймати удари. Тепер я можу рухатися і робити інші речі, адже відтоді я провів у боксі набагато більше часу. Зараз у мене є 10-річний досвід, так що я точно отримав набагато більше навичок. У мене буде найкращий табір з лівшами, так що я буду готовий. Я зупиню Усика", - додав він.

Нагадаємо, Олександр Усик хотів битися проти Ентоні Джошуа, який володіє титулом WBO. Український боксер став обов’язковим претендентом на пояс, що пов’язує британського чемпіона захищати його. Утім промоутери все ж таки зуміли погодити бій за абсолютне чемпіонство між Джошуа і Тайсоном Ф’юрі. Натомість Усик битиметься із Джойсом, а переможець вже сперечатиметься за пояс WBO.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники Всесвітньої боксерської організації ухвалили рішення щодо підготовки бою між двома британцями Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф’юрі. Вони битимуться за звання абсолютного чемпіона у суперважкому дивізіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?