WBO офіційно затвердила бій Джошута та Ф'юрі. Усику доведеться битися з Джойсом
Категорія
Спорт
Дата публікації

WBO офіційно затвердила бій Джошута та Ф'юрі. Усику доведеться битися з Джойсом

WBO офіційно затвердила бій Джошута та Ф'юрі. Усику доведеться битися з Джойсом
Джерело:  online.ua

Представники Всесвітньої боксерської організації ухвалили рішення щодо підготовки бою між двома британцями Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі. Вони битимуться за звання абсолютного чемпіона у суперважкому дивізіоні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За оприлюдненими даними виходить, що український боксер Олександр Усик не зможе таким чином битися з Джошуа за володіння титулом WBO. Той знаходиться у статусі офіційного претендента на чемпіонство, яке здобув британець.

Згідно з інформацією порталу Boxing Scene, організація перестала закликати Джошуа до проведення обов'язкового захисту проти українського бійця.

Натомість Усик може вийти на ринг проти іншого британця — Джо Джойса. Вже переможець цієї зустрічі отримає змову в майбутньому посперечатися за пояс WBO з переможцем згаданої боксерської пари.

У встановленому рішенні говориться про організацію такого бою в наступні 180 днів після зіткнення Джошуа — Ф'юрі. Водночас Джошуа зобов'яжуть битися проти Усика чи Джойса у випадку, якщо він не зустрінеться у цей термін з "Ромським королем".

Наразі Ф'юрі необхідно завершити свою суперечку з Деонтеєм Вайлдером. Раніше вони билися два рази, перший завершився нічиєю (першою для професіональних кар'єр обох боксерів), а другий перемогою Тайсона.

Вайлдер наполягає на проведенні миттєвого реваншу, пункт про який вказаний у контракті.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Усик може провести наступний бій не проти чемпіона Ентоні Джошуа, а його земляка Джо Джойса. Промоутер британця Френк Воррен підтвердив початок роботи над організацією події. За словами промоутера, цей бій не стане "порожнім" завдяки особливій позиції World Boxing Organization.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?