Усик може битися за тимчасовий титул: пояснення промоутера його опонента
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик може битися за тимчасовий титул: пояснення промоутера його опонента

Усик може битися за тимчасовий титул: пояснення промоутера його опонента
Джерело:  online.ua

Олександр Усик може провести наступний бій не проти чемпіона Ентоні Джошуа, а його земляка Джо Джойса. Промоутер британця Френк Воррен підтвердив початок роботи над організацією події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на talkSPORT.

За словами промоутера, цей бій не стане "порожнім" завдяки особливій позиції World Boxing Organization.

"На цей момент ми працюємо над боєм Усика та Джо Джойса. Думаю, WBO санкціонує його як титульний — за звання тимчасового чемпіона, тому ми працюємо, щоб це стало можливим. WBO заявила, що хотіла б провести цей бій як елімінатор (визначення обов'язкового претендента). У нас немає заперечень, і не думаю, що Усик проти. Були деякі попередні переговори, і ми подивимося, як буде далі. Я сподіваюся. Це хороший бій", - пояснив Воррен.

Він зауважив, вже пізніше стане відомо, хто буде захищати пояс WBO та хто саме претендуватиме на нього.

"Перемога поставить того, хто виграє, в прекрасну позицію. Можливий тріумфатор двох поєдинків між Тайсоном та Ей Джеєм повинен буде захищати титули від Джойса або Усика, або звільнити пояс", - резюмував промоутер Джойса.

Нагадаємо, Усик став обов'язковим претендентом на чемпіонство WBO, яким володіє Джошуа. Той не може провести жоден бій без обов'язкового захисту свого поясу, однак водночас промоутери дуже розраховують на його бій із Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександру Усику варто було б допустити чемпіона Ентоні Джошуа до бою з Тайсоном Ф’юрі, вважає промоутер Едді Хірн. Менеджер, який співпрацює з українцем і британцем, намагається усіма силами провести бій за абсолютне чемпіонство, якому перешкоджають претенденти на пояси Джошуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?