Чемпіонат України: де дивитися матч "Шахтар" - "Зоря"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіонат України: де дивитися матч "Шахтар" - "Зоря"

Чемпіонат України: де дивитися матч "Шахтар" - "Зоря"
Джерело:  online.ua

Ввечері у суботу, 14 вересня, донецький ФК "Шахтар" зустрінеться з луганською "Зорею". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані 7-го туру чемпіонату України з футболу.

За офіційними відомостями, двобій пройде на полі харківського стадіону "Металіст". Він почнеться о 17:00.
Трансляцію буде вести телеканал "Футбол 2".

Нагадаємо, "Шахтар" 42 рази зустрічався з "Зорею" за часів незалежності. Донецька команда перемогла у 36 з них. Нічия зафіксована лише раз, інші матчі - перемоги луганчан.

Наразі "Шахтар" обіймає першу сходинку Прем'єр-ліги України, маючи 18 очок. "Зоря" посідає третю позицію з 11. Загалом сходинок у турнірі 12. Остання належить ФК "Олімпік", який не зміг продемонструвати гарний результат цього року в українських змаганнях.

Як повідомляв ONLINE.UA, футбольний сезон 2021/22 принесе європейським вболівальникам новий турнір. Він отримав назву Ліги конференцій за результатами багатьох обговорень та суперечок поміж керівниками УЄФА. Документи раніше фіксували ці змагання як "Лігу Європи 2" та організація вирішила покласти край цій бюрократичній колізії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?