Чемпіонський бій Головкін - Дерев'янченко: результати і захоплююче відео поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіонський бій Головкін - Дерев'янченко: результати і захоплююче відео поєдинку

Чемпіонський бій Головкін - Дерев'янченко: результати і захоплююче відео поєдинку
Джерело:  online.ua

У ніч на 6 жовтня в Нью-Йорку на знаменитій арені "Медісон Сквер Гарден" в чемпіонському бою билися українець Сергій Дерев'янченко і казахстанец Геннадій Головкін. У поєдинку за титули чемпіона світу за версіями IBF і IBO в середній вазі український боксер програв супернику в рівному бою - поєдинок завершився перемогою Головкіна, передає ONLINE.UA.

Бій Головкін - Дерев'янченко тривав 12 раундів. Уже в першому раунді українець пропустив удар і опинився в нокдауні, а в другому Дерев'янченко здобув розсічення над правим оком, в результаті якого рана кровоточила протягом усього поєдинку, але зумів впевнено протриматися до кінця бою і протистояти супернику.

Протягом усіх раундів Дерев'янченко, незважаючи на розсічення, реально претендував на перемогу. Але за підсумками бою судді одноголосно присудили перемогу Головкіну - 114-113, 115-112, 115-112. Таке рішення суддів викликало несхвалення у частині трибун - фанати в залі влаштували гул, коли нагороджували казаха.

Завдяки перемозі в бою з Дерев'янченко 37-річний Головкін завоював вакантні чемпіонські титули за версіями IBF і IBO в середній вазі. 33-річний український боксер вдруге в своїй кар'єрі зазнав поразки в бою за титул чемпіона світу.

Чемпіонський бій Головкін - Дерев'янченко (повне відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український боксер Олександр Усик прокоментував свій майбутній бій проти нідерландського опонента Тайрона Спонга. На думку українця, Спонг - хороший суперник на рингу. Його дебют в суперважкій вазі може стати гучним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?