Через кілька днів: МЗС України жорстко звернувся до Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Через кілька днів: МЗС України жорстко звернувся до Кремля

МЗС України
Через кілька днів: МЗС України жорстко звернувся до Кремля

У Міністерстві закордонних справ України висловили Москві рішучий протест у зв'язку з обстрілом транспортного літака українських ВМС Ан-26, який стався 1 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Мзс.
Українські дипломати висловили "рішучий протест МЗС Російської Федерації у зв'язку з черговою провокацією з боку РФ – обстрілом 1 лютого 2017 року транспортного літака Військово-морських сил Збройних сил України Ан-26, який здійснював тренувальний політ в районі Одеського газового родовища у виключній (морській) економічній зоні України".
Читайте також: Розплата неминуча: соцмережі киплять з-за обстрілу українського літака
Також у МЗС підкреслили, що зажадали від Кремля припинити порушення міжнародного права щодо державного суверенітету і територіальної цілісності України, в тому числі збройні провокації у виключній економічній зоні України.
Як повідомляв ONLINE.UA 1 лютого під час тренувального польоту в Чорному морі був обстріляний український транспортний літак Ан-26. Літак був пошкоджений, але екіпаж продовжив виконання польотного завдання і зафіксував роботу радіолокаційної станції РФ в активному режимі, що зазвичай використовується для наведення ракет систем ППО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?