Через масовані ракетні удари армії РФ по Україні почались перебої зі світлом та рухом транспорту
Категорія
Україна
Дата публікації

Через масовані ракетні удари армії РФ по Україні почались перебої зі світлом та рухом транспорту

Через масовані ракетні удари армії РФ по Україні почались перебої зі світлом та рухом транспорту
Джерело:  online.ua

Після масованих ракетних атак кремлівської армії по Україні зранку 10 жовтня у багатьох містах почались перебої із електропостачанням та рухом громадського транспорту.

Джерело: інформація від керівників ОВА

Що відомо про наслідки масованої ракетної атаки окупантів по Україні 

Зазначається, що про перебої із електропостачанням повідомляють жителі української столиці. Після ракетних атак жителі Лівого берега та Подільського району почали фіксувати проблеми не тільки з електрикою, але й з мобільним зв'язком та інтернетом.

Російські окупаційні війська вранці 10 жовтня завдали ракетного удару по кількох районах Києва. Внаслідок масованого обстрілу у столиці є руйнування.

Ціллю ворога стали парк та дитячий майданчик. Також через обстріл зайнялися автомобілі.

Пізніше під ворожий обстріл потрапив район Центрального вокзалу Києва. Судячи з фото, є руйнування. На центральних вулицях столиці від вибухів у будівлях повилітали вікна.

Крім того, одна з російських ракет потрапила в Пішохідно-велосипедний міст.

На Лівому березі столиці ситуація також напружена. Точної інформації про "прильоти" поки що немає. Проте місцеві жителі повідомляють, що ворожі ракети були спрямовані на об'єкти критичної інфраструктури. За деякими даними, може йтися про ТЕЦ.

Також на Лівому березі помітна активність "швидких" та пожежних.

Наслідки ракетної атаки по Львову та інфраструктурі регіону

Внаслідок ранкової масованої атаки кремлівських окупантів по Львову було пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено роботу міських ТЕЦ. Частина міста без електроенергії, не працює третина світлофорів.

Ракетні удари армії РФ по Хмельницькому 

У Хмельницькому після ворожої ракетної атаки також відсутнє світло у деяких районах міста. Не працює електротранспорт, призупинене водопостачання, не працюють світлофори.

Також перебої із електропостачанням фіксують у Полтавській області.

У Харкові ворожі атаки також влучили у енергетичний об'єкт критичної інфраструктури.

Представники "Укренерго", у свою чергу, повідомляють про можливі перебої в енергоживленні через масовані ракетні удари окупантів.

Ворог здійснює ракетну атаку на енергетичні об'єкти та цивільну критичну інфраструктуру. В містах та населених пунктах можливі перебої з енергоживленням, - зазначають у відомстві.

Енергетики оперативно застосовують резервні схеми живлення та працюють над усуненням пошкоджень".

За інформацією головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, зранку 10 жовтня кремлівські окупанти випустили по Україні 75 ракет, 41 з яких збили системи ППО.

Країна-терорист російська федерація завдає масованих ракетних та авіаційних ударів по території України, застосовує ударні БПЛА. Зранку агресором випущено вже 75 ракет. 41 з них знешкоджено нашою ППО. Збройні Сили роблять все можливе, щоб захистити співгромадян. Однак ворожа атака триває. Закликаю всіх знаходитися в укриттях! - наголосив Залужний.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?